ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΗ

Η Χαρά και το Παιχνίδι των παιδιών, μέσα από το οποίο Εκφράζονται με Κίνηση και Λόγο. Το Θεατρικό Παιχνίδι, Αρχίζει από το Προ Νηπιαγωγείο, σαν ένας Βασικός Τρόπος Προσέγγισης της Ψυχικής Κινητικής Ισορροπίας του παιδιού. 

Η τάση για Ευρηματικότητα, Φαντασία, Δημιουργικότητα, Ομαδική Συνεργασία και Επικοινωνία, καλλιεργείται με τη Συμμετοχή σε παιχνίδι με κώδικες.

Κώδικες που Μαθαίνονται μέσα από τις Διαδικασίες της Χαλάρωσης, της Μίμησης και της Υπόδυσης των ρόλων. Το παιδί Συμμετέχει με το σώμα του, ξεφεύγοντας από την πραγματικότητα και την καθημερινότητα.

Αναπτύσσεται η Φαντασία του.

ΑΓΓΛΙΚΑ, ΓΑΛΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΟΜΕΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Η επαφή με την Αγγλική, την Γαλλική γλώσσα και την διδασκαλία τους, δίνει στο παιδί της προσχολικής ηλικίας τη Δυνατότητα, να Κατανοεί και να Επικοινωνεί μέσα από στοιχειώδεις εκφράσεις της Αγγλικής και της Γαλλικής γλώσσας.
Ο τρόπος παρουσίασης της Αγγλικής και της Γαλλικής γλώσσας, γίνεται μέσα από Συναρπαστικές Εικονογραφημένες Ιστορίες, τραγούδια και ποιήματα με θέματα που ενδιαφέρουν τα παιδιά αυτής της ηλικίας.
Μαθαίνουν να λένε Λέξεις, Φράσεις και να Μιλούν στην Αγγλική και την Γαλλική γλώσσα παίζοντας.
Επίσης με διάφορες Δραστηριότητες και Δραματοποιήσεις, που παρουσιάζουν τα ίδια τα παιδιά από ιστορίες που περιέχονται στο βιβλίο τους, καταφέρνουν να την κατανοούν καλύτερα.

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ, ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΡΥΘΜΟΣ

Η Γυμναστική έχει ως Σκοπό, να βοηθήσει τα παιδιά να Γνωρίσουν το Σώμα τους και να Μάθουν τις Δυνατότητες που έχουν. Μέσα από το Παιχνίδι Επιτυγχάνεται η Εκγύμναση, η Εξάσκηση, η Απόκτηση Ισορροπίας και η Ενδυνάμωση τους σώματος. Οι Ασκήσεις γίνονται με τη μορφή Ομαδικού Παιχνιδιού που έχει Κανόνες. Μέσα από αυτό, τα παιδιά αποκτούν τη Δυνατότητα Χειρισμού της μπάλας και άλλων Οργάνων που Χρησιμοποιούνται σε κάθε παιχνίδι και Αναπτύσσεται το Πνεύμα της Συνεργασίας και της Ομαδικότητας.

Προετοιμάζουμε σωστά τα παιδιά από τη βρεφική τους ηλικία

Εκπαιδεύουμε το καινούριο παιδί

Προετοιμάζουμε τον αυριανό άνθρωπο

Σωστή υποδομή για ένα ευοίωνο μέλλον

Γίνεται μία Ολοκληρωμένη και Επιτυχημένη Προσπάθεια, ώστε το παιδί τελειώνοντας το Κέντρο Προσχολικής Αγωγής “Εκπαιδευτική Αγωγή, Ο Κόκκινος Μύλος”, να έχει όλα τα εφόδια, τις δυνατότητες και την ικανότητα, να παρακολουθήσει ένα σχολείο Απαιτήσεων!
logo_small
Η Διεύθυνση και το Προσωπικό
του Βρεφονηπιακού Σταθμού και Νηπιαγωγείου, “Εκπαιδευτική Αγωγή, Ο Κόκκινος Μύλος”